28 juli t/m 12 augustus

Houd je ook zo van kamperen?

En vind je het gezellig om dat met andere christenen te doen?

Meld je dan aan voor Kamperen met elkaar!

Kamperen

Het heerlijke campinggevoel in de natuur!

Muziek

Heb je een eigen Instrument? Neem hem mee!

Christelijk

Zondagsrust, sing-inn, bijbelstudie, mooie gesprekken!

Actief

Wandelen, mountainbiken, vrijetijdspark met o.a. een zwemmeer.

Wat gaan we doen?

We gaan dit jaar naar een prachtige camping in de Franse Alpen, aan de voet van de Mont Blanc, namelijk camping le Pontet in Les Contamines. Gods grootheid kun je daar zo mooi ervaren! De camping bevindt zich op een hoogte van 1170m. De vakantiegasten van ‘Kamperen met elkaar’ worden bij elkaar geplaatst op een veld op de camping. Voor meer informatie over de camping, klik hier. Op de camping zijn ook accommodaties te huur als dat beter bij je past.

Voor de informatie over het vrijetijdspark, zoals activiteiten en prijzen, klik hier.

Op de camping is een wasserette, een snackbar en restaurant en kleine speelplaats. Er zijn drie sanitairgebouwen op de camping, waarvan er één pas vernieuwd is. De afstand van je plek naar het sanitairgebouw is max. 5om. 

Je kunt voor één of twee weken ‘Kamperen met elkaar’ boeken, tussen 28 juli en 12 augustus. Je kunt er zelf voor kiezen om op vrijdag of zaterdag aan te komen en te vertrekken, naar gelang de beschikbaarheid op de camping. We adviseren je niet te lang te wachten met boeken, we kunnen de plekken namelijk niet vasthouden. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Eelco en Lenneke Weerheim. Wij wonen in Gouda en zijn lid van de Gereformeerde Gemeente. Kamperen doen we al jaren met ons gezin, dat naast ons bestaat uit 5 kinderen in de leeftijd van 3-14 jaar.

Extra activiteiten die verbindend zijn, vinden wij erg fijn en gezellig. Maar er is weinig aanbod qua christelijke campings. Vandaar dit idee om samen naar een camping te gaan en activiteiten te organiseren.

De bergen vinden wij prachtig. Samen met een bevriende familie hebben we heel wat wandelingen gemaakt en andere leuke dingen ondernomen. 

We merken dat er meer mensen zijn die graag samen willen kamperen, de boekingen komen binnen! 


Wat zijn de kosten?

Je boekt zelf de camping. Bij het veld opmerkingen zet je dit erbij: Wij boeken deze vakantie met het reisgezelschap van ‘Kamperen met elkaar’. De tarieven voor deze camping kun je hier vinden.

Daarnaast betaal je voor de organisatie van ‘Kamperen met elkaar’ €75 per week, per plek. In het aanmeldformulier vindt u de wijze van betaling. 

We zien jullie graag! Voor vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier gebruiken. Als je telefonisch contact wilt, kun je dat ook aangeven via het contactformulier.

Welke activiteiten organiseren wij?

De activiteiten zullen per week in ieder geval het volgende bevatten: